Ulevilo se mi…

Ulevilo se mi, zatímco se mnoha lidem přitížilo. Přišli o poslední kousek naděje, že by Irena Neffová žila.

Už to jsou tři týdny, co jsem četla v Lidovkách o jejím „záhadném“ zmizení. Už jsou to tři týdny, co při opuštění domu vidím její tvář na sloupu před domem. Neuběhne ani 20 metrů a vidím ji znova, pak znova, cestou z autobusu taktéže, dole na Andělu taktéž. Jsou to dva týdny, co jsem si přečetla výzvu u její tváře. V tu chvíli jsem poprvé dostala strach. Ztratila se v ulici U Mrázovky, v ulici, kterou vede krásná procházka na Bertramku a pak dolů na Anděla. Ztratila se v neděli dopoledne.

Tak to je bomba, ulicí chodí mnoho pejskařů, a když by se mě někdo zeptal, kdy je tam nejbezpečněji, odpovím, že ve dne – o víkendech. Další myšlenka je, že se ztratila na Andělu, a zase, v neděli dopoledne?!? Co je tohle za blbost, říkám si, ale přemýšlím, že se ve svém bydlišti začínám bát. To, že se bojím mi připomínají plakátky dennodenně už 14 dní. Až včera zmizely, tedy ten před naším domem zůstal.

Paradox. Ulevilo se mi, v krásné ulici U Mrázovky je bezpečno.
Potvrdilo se mi, že v mnoha domácnostech tomu tak není.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 komentářů k “Ulevilo se mi…”

  1. LuFa napsal:

    Velmi zajímavý úhel pohledu na celou smutnou aféru s Irenou Neffovou. Z toho co se stalo nemám dobrý pocit. Včera jsem nad tím dokonce dost přemýšlel. Souvislost s tím, že by se někdo mohl bát v ulici, kde se Irena měla údajně ztratit, mě nedošel. Dobře tedy, že se vše na konec vyřešilo. I když tak smutně :-(.

  2. tlampač napsal:

    KDYBYH BYL TATÍNKEM IRENY, MĚLO BY MOJE AUTO ZNIČENÉ ČELNÍ SKLO A CELOU KAPOTU. ZKRVAVENÉ AUTO BYCH NECHAL SHOŘET TŘEBA V POLSKU…
    PŘEBERTE SI TO JAK CHCETE.
    JO A VÝSLECHY BY SE NEKONALY, ODJEL BYCH NĚKAM DALEKO A TAM SE PĚKNĚ ROZCHLASTAL…
    JSEM OTEC TŘÍ DĚTÍ, NA PODOBNOU RODINOU „EVENTUALITU“ NEJSEM PŘIPRAVEN.
    JE MI TO LÍTO, TÁTO IRENY, ŽE NĚKDO BERE ANIŽ BY DAL.
    MYSLÍM TÍM ŽIVOT.
    UPŘÍMNOU SOUSTRAST.

Napište prosím komentář

You must be logged in to post a comment.