Nečekané ráno bez internetu – 1000 x horší než plánovaný den bez počítače

Tak jsem asi fakt závislý na netu. Celkem běžně teď v létě stávám mezi pátou a šestou. Pustím si počítač, přeběhnu novinky na webu, sem tam něco napíšu, udělám si co potřebuji a pak jdu do práce.

Na dnešní ráno jsem měl v plánu, dokončit instalaci jednoho počítače a napsat článek na blog. K oběma těmto činnostem potřebuji net. Bohužel, ten mi ráno díky souhře „nešťastných“ náhod nešel :-( a já z toho byl celý nesvůj ;-). Nic příjemného. Počítač si bude muset na doinstalování počkat do zítřka a blog na plánovaný příspěvek také.

Chjo, hrozný jak je člověk odkázán na techniku. O život sice nejde, ale i tak někdy naštve :-). Nečekané ráno bez internetu může být 1000 x horší než plánovaný den bez počítače.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

7 komentářů k “Nečekané ráno bez internetu – 1000 x horší než plánovaný den bez počítače”

  1. Vorel napsal:

    Jdeš do práce, kde zase celej den surfuješ na netu. No tak tomu říkám neštěstí.

  2. Šárka napsal:

    Závislost, až na věky

  3. hurri napsal:

    Ty nemáš doma připravený záložní připojení k netu? Blázne!

  4. tlampaus napsal:

    Včera jsem v obchodě s orientálním zbožím viděl dřevěnýho nosorožce a u něj cedulku HROCH 426,-Kč. A kočka za pultem dělala, jakoby nic.

  5. Když ti nejde internet, proč nezkusíš extranet? :-)

  6. Jakub Musil napsal:

    Ten pocit znám… Zapínáš Mozillu a nic… zuřivě mačkáš F5… pot ti stéká po čele… vypínáš Mozillu a zároveň řveš na všechny strany tvůj žalozpěv „Kur** co se stalo?! Kdo to zmršil!!!“… spouštíš IE a testuješ, zda se ti nezbláznila Mozilla… mačkáš opět F5 a pak CTRL ALT F4 a mlátíš hlavou do klávesnice… hážeš myší o sousedovu zeď a několikrát kopneš do bedny od pc, co leží na zemi… nakonec hodíš kancelářské křeslo po manželce a pouštíš si kazetu od tvého psychologa, která by tě měla uchránit… Odcházíš o hodinu dříve do práce a zuřivě tam celý zbytek dne NETíš…

    Ano to znám… to se mi u O2 býválého telekomu děje denně.. jen ta spotřeba manželek mě mrzí…

    :-D

  7. LuFa napsal:

    Jakub: vystihl jsi to přesně. Fakt hrozný pocit.

Napište prosím komentář

You must be logged in to post a comment.