Už to zase začíná….

…ten debilní hokej, kvůli kterému se může jedna půlka národa p…t a ta druhá se z toho může p…..
Nějakej turnaj v fotbale nebo hokeji…

Zaslechla jsem někde něco takového.

Není to žádná novinka, když jsme byli malí, tak byl problém s televizí, ta bývala v každém bytě jen jedna a navíc, v dobách socialismu bývaly rodiny stejného složení 2:2. Tedy nerozhodně, ale stejně to byla období, kdy se z obývacích pokojů ozýval křik komentátora, pískot rozhodčího a někde i komentáře a rady diváků, jak by to měl ten či onen dělat lépe.

Tento model mohl býval být výhodný pro ženský, jelikož byli páni připoutání k televizi, doma, znamenalo to že pohlídají děti, tedy – ženské mohou vyrazit!

Jak je to o pár desítek let později? Páni mizí večer co večer, někdy i odpoledne do hospody, dívat se na plátno a sdílet komentáře a údajné napětí. Výhodou je, že nemusí pít lahváče, o které si pokaždé museli říkat manželce, ale dostávají bez ptaní jeden orosený půllitr za druhým, přímo podnos. Kuřáci si můžou většinou i zapálit, aniž by přestali sledovat plátno.

Jeden by řekl, že je to super řešení, ženský seděj doma, můžou se dívat na připitomělé seriály a nikdo jim do toho nekecá. Jenže na ženských večer co večer, odpoledne co odpoledne zůstávají ty děti. Takže konec s fitkem, konec s jazykovkou, konec s kavárnama, konec s milencema, alespoň na pár týdnů, protože už to zase začíná….

Leda že by naši brzy vypadli….:-)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 komentářů k “Už to zase začíná….”

  1. Trtkal napsal:

    Eh, jakej hokej, co to je fotbal? Cože? „Jo ty jsi IT, tebe se to netýká…“ by mohl někdo pronést, když by mě potkal :))
    Vždyť ani netuším, jak dlouho trvaj ty poločasy nebo na co se to hraje, natož, abych tušil kolik tam těch přiblblých lidí za tím míčem/pukem pobíhá…
    Myslím, že podobně nadšených lidí se tu beztak najde povícero :)
    Tyhle mánie nějak nechápu…

  2. Lemik napsal:

    2 Trtkal: to o čem píšeš (která akce se koná a jak dlouhé jsou herní časy), nemá nic společného s tím jestli jsi IT (já jsem prý taky IT), ale (cizinec dovolí) s jistým druhem omezenosti (cizinec promine).
    Osobně mě fotbal nezajímá a nevyhledávám jej. Co se hokeje týče, tak MS v ledním hokeji sleduji pravidelně a rád.

  3. LuFa napsal:

    Aha, hokej. Konání MS jsem zaregistroval až včera, kdy naše mužstvo ne zrovna slavně skončilo :-(.

    Hokej tak nějak rád sleduji až od čtvrtfinále. Kdyby se tam naši kluci dostali, bylo by to fajn. Moc nadějně to ale nevypadá :-(.

    V závěru članku pak Klárko zmiňuješ milence. Myslíš, že ti se na hokej nedívají?

Napište prosím komentář

You must be logged in to post a comment.