Nová Coca-Cola BlaK – včera jsem odolal, dnes už ne – novinka na trhu v České republice

Coca-Cola BlaK
Včera jsem si v kantýně všiml nového, hezky vyvedeného, do hněda zbarveného stojanu, který obsahoval na první pohled zajímavé lahvičky s nápisem Coca-Cola BlaK. Šel jsem tedy ke stojanu blíže, abych o nově prodávaných lahvičkách s nápojem zjistil více podrobností.

První co mě překvapilo, byl materiál lahvičky, který je z hliníku. Tedy žádné sklo, jak by se podle klasického tvaru dalo předpokládat. Dalším překvapením bylo složení. Na lahvičce se píše: „Coca-Cola Blak – sycený nealkoholický nápoj s kolovou příchutí a kávovým extraktem. S cukrem a sladidly. Vysoký obsah kofeinu (20mg/100ml) ….. „ Na stojanu pak cena za lahvičku 27,- Kč. Za obsah 250 ml mi to přišlo docela dost, tak jsem odolal. To bylo včera.

Dnes ráno jsem přišel do kantýny, abych si koupil snídani. Opět mě stojan s lahvičkami magicky přitáhl a já tentokrát neodolal. Síla hezky vyvedeného stojanu a zajímavý tvar lahvičky ne mě mocně zapůsobil, takže jsem si nápoj musel nakonec koupit. Při placení mi bylo nabídnuto, abych si vzal lahvičku z mrazáku a k tomu jsem ještě dostal brčko.

Hliníková lahvička byla velmi studená a já se nemohl dočkat, až se napiji. Po pár minutách k vytoužené chvíli došlo, lahvičku jsem otevřel a plnými doušky nasával. V nápoji jsem se nezklamal. Je skutečně velmi chutný. Spíš víc do kávova, než colova, ale to tak nějak není na škodu. Alespoň mě se nezdálo a to ke všemu kávu ani nijak zvlášť moc nepiji.

Protože mě v konečném důsledku Coca-Cola Blak nadchla, zkusil jsem o tomto nápoji najít na internetu nějaké odkazy. Pokud byste tedy o této novince, s kterou se jistě za nedlouho setkáte na každém, rohu chtěli vědět více, tak oficiální stránky nápoje naleznete zde: http://www.coca-colablak.com/ a něco málo v češtině pak zde: http://www.istrategie.cz/scripts/detail.php?id=292059 . Podle toho co se píše na stránkách istrategie.cz, jde skutečně o novinku kterou jako pátá země můžem okusit :-).

Jestli je to dobře, nebo špatně těžko říct. Každopádně nápoj je to chutný, takže ho určitě minimálně ještě jednou v budoucnu okusím.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

6 komentářů k “Nová Coca-Cola BlaK – včera jsem odolal, dnes už ne – novinka na trhu v České republice”

  1. štěpán napsal:

    Správně vychlazené a pěkné orosené sklenici dobře natočeného lahodného piva Pilsner Urquell se nic nevyrovná :)

  2. LuFa napsal:

    to štěpán: a co pak teprve takový sex :-).

  3. puma napsal:

    A co třeba pivo a potom sex—pánové :-)))

  4. LuFa napsal:

    A co třeba pivo a po něm další pivo – dámo :-D

  5. Lemik napsal:

    Tak jsem si to ráno koupil, Colu normálně moc rád nemám, ale tohle dobré… Jen ta cena. Dík za tip

    Jen jsem zvědav, jestli mě neklepne, velké kafe a teď to… :-)

  6. LuFa napsal:

    Lemik: Minulý týden jsem si ji koupil podruhé. Chutná stále dobře :-), jen ta cena :-(. Na druhou stranu, když vezmu v úvahu ceny konkurenčních produktů, tak Coca-Cola BlaK nijak zvlášť nevybočuje.

    U nás cena stále 27,-. Někde v časopise jsem ale viděl cenu 40,- , tak nevím, jak moc to stojí jinde.

    L.

Napište prosím komentář

You must be logged in to post a comment.