Spotřebitelská soutěž – nekonečná zábava pro celou rodinu

Předpokládám, že spotřebitelské soutěže znáte každý. Také předpokládám, že někdo je máte v lásce, někdo je naopak nenávidíte. Můj postoj k nim je neutrální. Nevadí mi, ani se jich nijak zvlášť neúčastním. Hlídat si jednu jedinou značku, kterou budu kupovat mi za to nestojí.

Opačný názor má však Gabča a ráda soutěží. Zdůvodňuje to tím, že zboží jedné značky kupuje tak i tak, protože je s ním spokojená.

Čas od času se nám tedy stane, že se nám doma nahromadí značné množství obalů, které je třeba zpracovat.

Potom má celá rodina na chvíli o zábavu postaráno.

Nakonec se vše zdárně zpracuje a odešle.

A vše jde zas od znovu :-). Něco se začne sbírat.

Co vy, účastníte se „sběratelských“ spotřebitelských soutěží?

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

6 komentářů k “Spotřebitelská soutěž – nekonečná zábava pro celou rodinu”

  1. Lenka napsal:

    Teď už dlouho ne, ale dřív jsme občas něco taky sbírali a vylepovali… nejlepší to bylo vždycky na táboře, ke svačině byly třeba přesnídávky a hned bylo 30 kódů:)

  2. Kobliha napsal:

    Nesoutěžím, nenalepuju. Když vidím ty nastavené podmínky (za 100 pribináčků dostaneš ponožku na mobil – pouze příklad, nevím to přesně), obejdu se bez soutěže. I když výrobky se soutěží běžně kupuju, víčka (obaly, kódy, samolepky) vyhodím. Radši jich koupím méně (a je dokázáno, že lidi svých oblíbených výrobků při soutěži koupí víc – viz výzkumy dr. Vysekalové) a slibovanou ponožku na mobil koupím levněji zvlášť (a ještě si vyberu jakou a nebude na ní logo s Pribináčkem).

  3. LuFa napsal:

    Lenka: No a na 30 kódů, 30 dětí :-). Někdy si říkám, že dobré to ohledně soutěží mají pracovníci školkových a školních kuchyní. Občas mohou nasbírat větší množství soutěžních obalů.

    Kobliha: Naprostý souhlas.

  4. Lenka napsal:

    To se musí udělat tajná mise – jen se okolojdoucích zeptáš, jestli ti dají obal od Tatranky a nevěšíš jim na nos, co s tim budeš dělat:-))

  5. LuFa napsal:

    Lenka: Už to chápu, to je takové to, dej to sem, já to vyhodím :-D.

  6. Lenka napsal:

    Lufa: To ne, takhle to zase nebylo:))

Napište prosím komentář

You must be logged in to post a comment.