Sandokan a jiná skvělá DVD v Levných knihách

(Update: Zpracovaný přehled DVD na tento týden 14. – 20. ledna 2008 je dostupný v samostatném příspěvku: Levná DVD na aktuální týden (14. – 20. ledna 2008))

Když jsem dnes náhodou navštívil Levné Knihy, nestačil jsem se divit, jaká skvélá DVD téměř za hubičku se v nich nachází. Mé srdce zaplesalo při pohledu na šest dílů Sandokana (o Sandokanovi jsem psal již před časem zde: Sandokan se vrací – kultovní film dnešních třicátníků), takže jsem neoddoala a tři DVD, každé za 100,- Kč, jsem si koupil.

Nyní se těším na chvíli volného času, která mi umožní jejich shlédnutí.

sandokan dvd

Mimo Sandokana, jsou v Levných knihách dostupné i další kvalitní DVD trháky, kterých cena by neměla být vyšší, než 99,- Kč.. Namátkou:

Konkurs

Wilde

Bez konce

Rudá Hříva

Jizva

Teoréma

Ichi the Killer

Sedm Samurajů

… a mnoho dalšího. Myslím, že každý si to své vybere.

Pokud Vás nějaký filmeček za dobrou cenu z Levných knih, či odjinud zaujal, určitě mi dejte vědět. Proč si filmy stahovat a kopírovat, když jich lze spoustu za zajímavou cenu získat takto.

Příbuzné odkazy na téma příspěvků levných DVD

DVD v přílohách novin a časopisů. Kdy, jaký titul a za kolik.

Vyjde na DVD v deníku AHA (říjen 2007 – duben 2008)

Sandokan a jiná skvělá DVD v Levných knihách

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

7 komentářů k “Sandokan a jiná skvělá DVD v Levných knihách”

  1. Tokugawa napsal:

    Taky jsem vydávání DVD v Levných knihách zaregistroval a mám jich už plnou knihovnu, viz.
    http://blog.japonsko.info/japonske-filmy-na-dvd/

  2. LuFa napsal:

    Tokugawa: Díky za odkaz na tvůj příspěvek. Z množství skutečně skvělých snímků Akiry Kurosawy jsem byl také příjemně překvapen. Osobně bych řekl, že lépe než čakat na DVD co vycházejí v novinách a časopisech je lépe při tom výběru nakupovat tam.

    Možná v Levných knihách výjde DVD o 40,- kč dráž než v novinách a časopisech, ale za tu možnost výběru z obrovského množství mi to stojí.

    Taktéž je myslím vidět, že pokud se kvalitní snímky na DVD prodávájí za rozumnou cenu, lidi je nepálí a raději si je koupí.

  3. Tokugawa napsal:

    Kupuju u nich převážně japonské věci, které se jinde ani sehnat nedají. A vychází jich stále dost. Občas mi udělá radost Bud Spencer a Terrence Hill a ženě zase Bergmann nebo Felini. Myslím, že Levné knihy si počínají dobře. Velmi dobře.

  4. LuFa napsal:

    Tokugawa: Sandokana jsem si nyní koupil z nostalgie. Je to již let, co jsem ho neviděl, tak se na něj rád podívám. Při příští návštěvě si též vezmu něco Asijského.

    Jinak dost lidí co jsem se teď setkal shání film Kouzelný cop. Kdysi jsem viděl v kině. Nesetkal jsi se prosimtě někde s tímto snímkem?

    Dále bych byl ještě rád za Zradu a pomstu. Jako malý jsem ten film viděl v kině minimálně šestkrát :-).

  5. Tokugawa napsal:

    Tyhle staré čínské věci mě moc neberou. Doporučuji ale z japonských Sedm samurajů a film Rudá hříva.

  6. LuFa napsal:

    Tokugawa: Oba tebou doporučované filmy jsem náhodou zařadil do namátkového seznamu :-).

    Sedm samurajů jsem viděl několikrát. Skutečně výborný snímek, u kterého se mi líbila především kamera soustředěná na detailní záběry tváří herců, které ve filmu vyjadřují skutečně mnoho.

    Rudou hřívu jsem neviděl, ale po tom co jsem si o filmu přečetl, mám zařazeno v kategorii, chci vidět.

  7. Lemik napsal:

    Koupil jsem tam Včera, Dnes a Zítra, Cikání jdou do nebe. Oba super. Pak dále Kafkův proces, ten sjem koupil dneska, tak nevím jaké to bude, ale hraje tam Hopkins. Viděl jsem tam dneska Trávníkáře, oba 2 díly a tilogii Kruh (japonský originál). Pak mám tip na dva další filmy, Casanova 70′, Krásný Antonoio. Levné knihy rulezzz :-)

Napište prosím komentář

You must be logged in to post a comment.