Online řemeslné tržiště poprvé i offline

Od roku 2008 existuje na českém internetu tržiště řemeslníků, server www.fler.cz. Zde můžete prodávat i nakupovat rukodělné výrobky. Prodávají se zde šperky, oblečení, bytové a textilní doplňky, hračky, bylinky, keramika, oblečení pro zvířátka…

Jsou zde nabízeny i rukodělné kurzy, návody či materiál na výrobu.

Zajímavou rubrikou je i poptávka. Tam mě nedávno pobavil požadavek jedná paní, která shání někoho kdo uplete svetr s jeleny, takový jaký byl ve filmu Deník Bridget Jonesové.

Já sama jsem několikrát nakoupila a vždy jsem byla spokojena. Zboží si vyberete podle obrázku a popisu (materiál, velikost, atd).Po zaslání objednávky zboží to nejprve odsouhlasí prodávající a až pak vás vyzve k platbě. Po obdržení platby Vám bude zboží zasláno poštou.

V nabídce je spousta originálních výrobků, možná bych i řekla uměleckých kousků, na své si přijdou i lidé netradičních rozměrů, mnoho prodejců nabízí dodání zboží na míru.

Pokud se Vám to i tak zdá riskantní, letos, příští neděli, 27.11. se v Praze, Michnově paláci koná Fleroffline.

Napsali o Fleru

Můžete nechat komentář, nebo trackback z vaši webové stránky.

2 komentářů k “Online řemeslné tržiště poprvé i offline”

  1. LuFa napsal:

    S nákupem na internetu problém nemám. Zboží jsem vždy ke spokojenosti obdržel. Fler vypadá fajn, ale asi nevyužiji. Po svetru s jeleny netoužím :-).

  2. microsoft napsal:

    alert(‘microsoft.com’)

Napište prosím komentář

You must be logged in to post a comment.