Soukromé pořadí Oscarových filmů za rok 2008

Tak již dnes večer se všichni příznivci filmového světa dočkáme udělení Oscarů filmům převážně natočených v minulém roce 2008. Seznam všech nominovaných snímků naleznete např. na oficiálních Oscarových stránkách. Upoutávky na filmy z kategorie nejlepšího snímku roku 2008 naleznete v mém starším článku: Česká kina opět zaspala.

Jak jsem ve svém předchozím oscarovém článku slíbil, rád ještě před oficiálním udělení cen za nejlepší film roku 2008 uvedl své soukromé pořadí. Tak tedy.

Kdyby to bylo možné, filmem roku 2008 bych určil snímky dva. Předčítače a Milionáře ze slumu.

Na třetí místo pak stavím filmovou pohádku Podivuhodný případ Benjamina Buttona. Na čtvrté místo dávám Duel Frost/Nixon a na poslední místo snímek Milk.

No, za krátký čas se dozvíme oficiální Oscarové pořadí. Jsem zvědavý.

Všem z Prahy bych rád ještě v souvislosti z Oscary připomněl možnost sledovat předání Oscarů na stříbrném plátně kina Světozor a to v rámci akce OSCAROVÁ NOC 2009. Třeba se jednou podobné akce dočkáme i u nás v Hradci Králové.

Jak vidíte letošní Oskary vy. Jaké je vaše filmové pořadí?

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 komentářů k “Soukromé pořadí Oscarových filmů za rok 2008”

  1. trpaslik napsal:

    Teď koukám a stydím se, že jsi psal taky o Oscarech:)

    A s tím Centrálem, to je přesně to, co mi chybí a chystal jsem se tam napsat. Bohužel mi ale v průběhu roku neodpověděli ani na jeden email, tak jsem to nakonec zavrhl. Ale myslím, že akce jako je Oscar a setkání filmových fandů by byla tou onou třešničkou na dortu a konečně bychom se mohli něčím opravdu dobrým pyšnit (přeci jen takovéto vysílání mají jen v Praze), když nepočítám tu cenu pro nejlepší program v Evropě.

  2. LuFa napsal:

    Trpaslik: Napsat přímo do Centrálu by bylo fajn. Nechce se ti do toho? Napsat tam teď, zdali by se dal přenost nějak zajistit? Třeba by se to na příští rok povedlo.

  3. trpaslik napsal:

    Jakj sem říkal, jelikož mi neodpověděli zatím na nic, tak je to asi zbytečné. Asi neshledvájají můj email zajímavým:D Chtělo by to si promluvit asi spíš s nějakým šéfem rovnou

Napište prosím komentář

You must be logged in to post a comment.